Valjult hüüdmas koos pringlitega

Lugesin hetkel täielikult mind lummavast raamatust Minu võitlus – “Nad tahtsid midagi, ja tahtsid seda nii innukalt, et ei suutnud sosistada ega pomiseda, vaid pidid seda valjult hüüdma.” See käivitas minus tõelise äratundmise. Just praegu on nii, et sositamine ja pomisemine ei ole üldse mitte enam piisav, isegi mitte õige. See midagi tahtmine nõuab valjult hüüdmist. Ja see midagi on täis igatsuslikku soovi Armsama järele. Mu süda on täis avarust ja armastust. Ja see kõik on kummaline segu tunnetest ja olukorrast, mis tegelikult üldse nendele ei vasta. Või tegelikult on tunded ja tegeliku elu olukord mingil teisel tasandil. Mis ime läbi küll on mulle antud see võimalus kõike seda kogeda!? Ja veel siia lõppu samast raamatust – “Pringlite nägemine toob õnne”.

IMG_0777-EFFECTS

Kõrgel ja valjult hüüdes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s